Oorspronkelijk werden huisdieren voornamelijk gehouden vanwege hun nuttige functie, bijvoorbeeld als waakdier (waakhond), of om ongedierte te verjagen, zoals bij een kat tegen de muizen. Tegenwoordig worden veel huisdieren ook om andere redenen gehouden, als gezelschapsdier en soms om wedstrijdsport mee te bedrijven. Er kunnen natuurlijk 101 verschillende dieren als huisdier worden gehouden, wij leveren in ieder geval voer en verzorging voor Honden, Katten, Knaagdieren, Volièrevogels en Vissen.

Heb je andere dieren en wil je daar producten voor? Neem dan contact met ons op!

Onze jarenlange ervaring in het maken en verkopen van dierenvoer maakt ons tot een expert op dit gebied. We weten welk voer het beste bij je huisdier past. Wanneer het gezond is, wat ziekjes of al wat op leeftijd, elk dier heeft zo zijn voorkeur en soms ook dieet qua dierenvoer. Mocht je daar vragen over hebben, dan kun je gerust met hiermee bij ons terecht. Wij zullen ons uiterste best doen om je huisdier van het beste voer te voorzien.

Hond
We bieden je een groot assortiment aan hondenvoer en hondenbenodigdheden. Je vindt bij ons alle merken hondenvoer, waaronder het door ons zelf geproduceerde Hilkens hondenvoer. Een uitgebalanceerd voer geschikt voor allerlei hondenrassen en leeftijden. Ook bieden wij leuke en leerzame speeltjes, de juiste halsband die bij je hond past en comfortabele hondenkussens, hondenmanden en benches, maar ook veel verzorgingsproducten zoals shampoo’s en ongediertebestrijding.

Hondenvoer

Kat
Zowel diverse soorten kattenvoer als allerlei kattenbenodigdheden maken deel uit van ons assortiment. We hebben zowel droogvoer als natvoer in het assortiment en allerlei snacks. Ook verkopen we krabpalen, kattenbakken, kattenbakvulling, kattenluiken en producten tegen vlooien, teken en voor ontworming en ook andere verzorgingsproducten.

Knaagdier
Ook voor de kleinere huisdieren zoals konijnen en knaagdieren zoals cavia’s, ratten, hamsters, fretten, chinchilla’s, muizen, gerbils en degoes hebben wij een ruim assortiment producten. Een uitgebreide selectie aan voer en snacks, kooien, hooi & stro, bodembedekking, speelgoed en verzorging.

Volièrevogel
Voor alle soorten volièrevogels, zoals onder andere papegaaien, parkieten en kanaries, kun je bij ons niet alleen voer krijgen, maar ook voersupplementen, snacks en crackers, kooien, zand en verzorgingsproducten.

Vis
Voor zowel aquariumvissen als vijvervissen hebben we diverse soorten voer in ons assortiment.

Ruim aanbod, verschillende merken

Naast het Hilkens huismerk bieden we ook andere merken diervoer en dierbenodigdheden zoals:

 • Profine: hondenvoeding, graanarm en met een hoog vleesgehalte,
 • Planet Pet: een passende hondenvoeding voor bijna elke hond,
 • Prins: hoogwaardige, 100% natuurlijke hondenvoeding op maat,
 • Smolke: voor dieren die weten wat smullen is,
 • Opti Life: hondenvoeding, good quality, good time,
 • Happy Life: hondenvoer, meer variëteit, meer vitaliteit,
 • Royal Canin; speciale recepten naar ras, grootte of gevoeligheid voor zowel honden & katten,
 • Beaphar: genees- en verzorgingsproducten voor huisdieren,
 • Versele Laga: knaagdier- en vogelvoeders,
 • Lara: kattenvoeders,
 • CéDé: vogelvoer