Het complete Hilkens paardenvoeders assortiment is afgestemd op de specifieke behoeftes van ieder paard en pony, geschikt voor alle disciplines op ieder belastingsniveau. Voor de optimale conditie van jouw paard kan het basis ruwvoer rantsoen eenvoudig aangevuld worden met één van de Hilkens paardenvoeders.

“Welk paardenvoer is geschikt voor mijn paard?”, is een vraag die we bijna dagelijks gesteld krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring als zowel producent van paardenvoer en verkoopadres van andere soorten dierenvoer zoals Pavo en Havens, kunnen we veelal antwoord geven op deze vraag en je helpen bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw paard.

En daarbij zijn een aantal factoren van belang:

  • Is het dier gezond, ziek of herstellende van zware inspanning zoals bijvoorbeeld een drachtige merrie 
  • Op welk inspanningsniveau wordt het paard ingezet? Minimaal of maximaal als bijvoorbeeld een sportpaard
  • Hoe oud is het paard? Veulens vragen weer een andere samenstelling van voer ten opzichte van volwassen paarden
  • Heeft het paard een allergie?
  • Heeft het extra ondersteuning nodig na ziekte?

En zo zijn er diverse vragen waardoor we samen met jou een beeld zullen krijgen van de voedingsbehoefte van jouw paard en we je het beste voer kunnen adviseren.

Bestanddelen voeding

Voor meer specifieke gegevens van onze eigen paardenvoeding, kunt je doorklikken naar de betreffende pagina’s. Op deze pagina’s tref je ook de analytische gehaltes en samenstelling van de specifieke voeding aan.

Uiteraard hebben we naast deze soorten voeding ook diverse andere soorten voer, waarover we graag meer vertellen en zullen bekijken of ze voor jouw paard geschikt zijn.

Hoe? Neem gewoon even contact met ons op, telefonisch 0475 – 501 218 of mail je vragen naar info@hilkensdiervoeders.nl en we helpen je graag. Wil je graag vrijblijvend een uitgebreid voedingsadvies voor je paard? Vul dan onderstaand formulier in.