Hilkens Diervoeders, jouw partner in diervoeding

Hilkens Diervoeders is een vooruitstrevend familiebedrijf gevestigd te Swalmen, waar op dit moment de 3e generatie aan het roer staat. Onder strenge kwaliteitseisen worden hier sinds 1938 voeders geproduceerd, onder andere paardenvoeding en alpacavoeding.

Jarenlange ervaring gecombineerd met de kennis van nu zorgen ervoor dat Hilkens kwalitatief hoogstaande voeders produceert, afgestemd op de specifieke behoeftes van jouw paard, pony, alpaca of ander (hobby)dier.

Diervoeders voor elk dier en situatie

Elk dier heeft zijn eigen behoeftes qua voeding, afhankelijk van de manier waarop het dier gehouden danwel getraind wordt. Dat betekent dat ze daarmee verschillende behoeftes hebben aan energie, vitamines etc.

Hilkens heeft een ruim assortiment dierenvoeder, waarmee er voor elk dier en elk belastingsniveau een passend voer te vinden is. Of je nu een drachtige merrie hebt, een sportpaard of alpaca, onze jarenlange expertise maakt dat wij je echt van een professioneel advies kunnen voorzien.

Kwaliteitsborging

Bij Hilkens staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hilkens is dan ook gecertificeerd volgens het GMP+ kwaliteitssysteem en voldoet ook aan de eisen van het Duitse QS-systeem.
GMP+ staat voor Good Manufacturing Practice en is een kwaliteitsborgingssyteem voor de diervoedersector, waarbij de veiligheid van diervoeder centraal staat als onderdeel van voedselveiligheid. Het systeem bevat onderdelen van de HACCP en ISO-9001 systematiek.
In aanvulling daarop is Hilkens deelnemer van de stichting SecureFeed. Deze organisatie beheerst de kwaliteit van de grondstoffen voor de bij hen aangesloten diervoederbedrijven, o.a. middels leveranciersbeoordelingen.

Wil je graag weten wij voor jou kunnen betekenen?

Bel ons gerust 0475 – 501 218 of mail ons info@hilkensdiervoeders.nl

Onze privacy- en cookieverklaring vind je hier.