Je wil je paard graag fit en gezond houden. Daarom krijgt je paard voldoende lichaamsbeweging en verzorging én zorg je voor de juiste voeding. Een belangrijk onderdeel van die voeding zijn vitaminen en mineralen. Horse Nature bestaat uit voedingssupplementen op natuurlijke kruidenbasis, met toevoeging van natuurlijke etherische oliën en aromatische stoffen zodat ze ook nog eens smaakvol zijn en goed opgenomen kunnen worden.

Kruiden bevatten naast vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren nog heel veel andere, veelal geneeskrachtige, stoffen. Zoals stoffen met een desinfecterende, antibiotische, spijsverteringsbevorderende, bloedreinigende, krampstillende of rustgevende werking.

Paarden in een kudde in de vrije natuur verplaatsen zich voortdurend en voeden zich met honderden verschillende kruiden, planten, struiken, grassoorten, fruit en wortels. Door deze rijke, natuurlijke bronnen van vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen, wordt in alle behoeften van het paard voorzien. Bovendien likken paarden aan rotsen en eten aarde en klei, waarmee het rantsoen nog eens extra aangevuld wordt met belangrijke mineralen en sporenelementen.

Met de natuurlijke voedingssupplementen van Horse Nature zijn al deze vitaminen en mineralen beschikbaar voor ieder paard!

Buiten vitaminen en mineralen in vloeibare vorm die toegediend worden als supplement aan de bestaande voeding, bieden we ook een vitaminebrok aan.

Voor ieder voedingssupplement geldt dat de werking zo effectief mogelijk is wanneer met een ‘schokeffect’ wordt gewerkt. Bijvoorbeeld 4 weken het supplement toedienen, 1 week rust. De productcapaciteit wordt op deze manier volop benut. (Uitgezonderd de Horse Nature Detox (7 dagen) en de Aanvullende vitaminebrok (geen onderbreking)

 

Horse Nature Basic

Voor langdurige reiniging van het paardenlichaam

Horse Nature Airway

Voor een vrijere ademhaling

Horse Nature Serenity

Voor het verminderen van nervositeit

Horse Nature Detox

Een 7-daagse ontgiftingskuur

Horse Nature Artro

Voor soepele gewrichten

Horse Nature Balance

De gebalanceerde aanvulling op het ruwvoer

Horse Nature Omega 3

Rijk aan de omega 3 vetzuren EPA en DHA